INTO FM

14:40 – 15:10 / Kiosk

Frank en Myrinke zijn gestart als akoestisch duo, in 2016 met als doel niet alleen muziek te maken, maar vooral muziek te maken met beleving. Muziek die raakt. Dat was hun voorwaarde.Geen enkel nummer wordt daarom zonder reden gespeeld en gezongen. Ze nemen je mee in een reis door de tijd van herkenbare nummers van jaren 70/80 tot nu. Er is ruimte voor gevoelige muziek tot vrolijke uptempo nummers.

Gitarist Frank van Gerwen vindt zijn oorsprong in rockbands, maar ook country en andere stijlen. Gaat zowel elektrisch-als akoestisch gitaarspel evenals op ukelele spelen, niet uit de weg. Daarnaast is hij gitaarfreak en speelt op kwalitatief de meest prachtige gitaren.

Zangeres Myrinke van Werkum, heeft van huis uit, via haar vader als muzikant, eigenlijk een Jazz achtergrond meegekregen. Maar met haar grote liefde voor muziek, alsmede haar brede muzieksmaak, brengt zij afwisseling en nummers, die herkenbaar zijn en goed in het gehoor liggen. Naast zingen heeft zij acteren en presenteren als achtergrond en is ze altijd in voor een leuke anekdotes en/of interactie, waarbij ze vaak de brug maakt naar het liedje wat komen gaat.

Kortom, een passievolle beleving met dit warme, gezellige en vrolijke akoestisch (duo) INTO FM.

Site: www.intofm.nl