The Newks

15:05 – 15:45 / Tent

Een frisse, dynamische vierkoppige band die de tijdloze klanken van Southern Rock, Country en Blues nieuw leven inblaast. Met een ongekende passie voor muziek uit vervlogen dagen en een hedendaagse flair, brengt deze jonge en energieke formatie een unieke mix van oude en nieuwe vibes.

The Newks hebben een sterk verlangen om de muziekstijlen die ze koesteren te introduceren bij hun leeftijdsgenoten en uiteraard in leven te houden voor mensen die al jaren aan dit genre verknocht zijn. Hun energieke live optredens brengen de magie van Southern Rock tot leven en creëren een onvergetelijke ervaring voor elke toeschouwer.

The Newks weten altijd een feestelijke sfeer te creëren die het publiek in beweging brengt. Met hun aanstekelijke melodieën, gepassioneerde performance en onmiskenbare charme, laten The Newks een blijvende indruk achter waar ze ook gaan.

Dus kom en ontdek de opwindende wereld van The Newks. Met hun aanstekelijke energie en tijdloze muziek beloven ze een onvergetelijke ervaring die je keer op keer wilt beleven.