Lukazz

21:30 – 23:00 / Tent

LUKAZZ; een kick-ass, straight-up, hard-rocking rockcoverband uit het zuiden van Nederland! De band is in 2006 opgericht en het doel was simpel: een band samenstellen die zijn gelijke niet kent. Een band die een rockshow neer kan zetten die je normaal alleen ziet en voelt op festivals als Pinkpop, Rock Werchter en FortaRock. Dat betekent een power-house sound: sterke vocals, woeste gitaren, donderende bass en superstrakke drums.

Die power-house sound krijgen we voor elkaar door Hans de Vries (Gitaar), Marc van Mierlo (Drums), Joost Jansen (Bas) en Robert Eussen (Vocals, Gitaar) samen op een podium te zetten. Deze formatie belichaamt alles wat we nastreven en we durven hardop te zeggen dat er geen andere band is zoals LUKAZZ! Wij zetten een rock-show neer die je meeneemt naar de festivals die we allemaal kennen – dampende en stampende Rock & Roll!

LUKAZZ ademt rock & roll. We spelen covers met hart en ziel. We spelen een te gekke mix van (hard)rock en pop, met regelmatige neigingen naar de alternatieve kant. Niks is mooier dan publiek dat helemaal los gaat. En wij gaan pas weg als dat doel is bereikt! Kings of Leon, Foo Fighters, Pearl Jam, Alter Bridge, Volbeat, Queens of the Stone Age, Nickelback en Red Hot Chili Peppers.. het zit er allemaal op.

website: www.lukazz.nl