Kong Foo

20:20-21:10
Tent
Kong Foo

KONG FOO word opgericht in 2018, gevormd door 4 ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend met het spelen in diverse succesvolle Brabantse bands zoals Most Wanted, Checkpoint Charlie en Private Label. Deze combinatie blijkt een solide collectief te zijn.

In januari 2019 komt hun eerste single “Shadow Kids” uit, inclusief een heuse videoclip. Meer singles zullen dat jaar gaan volgen.
Live trotseert de band elke conventie; of ze nu op een festival, in een pub, op een groot of klein podium spelen; de aanstekelijke stijl van KONG FOO klinkt altijd thuis met hun eigenwijze mix van rock, funk en singer-songwriter.
En dat het live-podium de doorgewinterde leden van KONG FOO niet onbekend is, valt te bemerken. De opzwepende uitvoeringen van voornamelijk eigen werk, worden vol overtuiging ingezet en met een extra randje energie brengen ze het publiek telkens weer tot beweging. Maar ook het gevoeliger werk wordt niet geschuwd en met verve uitgevoerd!

KONG FOO krijgt veel lof voor hun rauwe, vaak dansbare geluid en staat dan ook binnen no-time op mooie podia: Festyland, Nirwana, Boxrock om er een paar te noemen.

Bandleden:
Veli : Stratocaster/Telecaster - Leadzang
Jeroen Habraken : Rhodes/Hammond - zang
Roland Dijkink : Jazzbass - zang
Robbert Dortmans : Drums